„Díky novým prostorům jsme nyní schopni nabídnout mnohem širší paletu kurzů. Základem zůstává klasika – jak se správně starat o provoz kavárny, jak udělat perfektní espresso a další kávové nápoje a jak komunikovat se zákazníkem. Nabízíme však také zvládnutí nejmodernějších postupů přípravy espressa jako např. Gravitech Black Eagle nebo různé systémy filtrace kávy, Trifecta a jiné. Dokonce vypisujeme i takové speciality jako je kurz zaměřený na přípravu pokrmů z kávy,“ říká k Univerzitě lektor a barista Tomáš Komberec.
Jednotlivé kurzy představují kávovou kulturu do nejmenších detailů, celý proces od pěstování kávy na plantážích, přes zpracování kávy, její cestu do Evropy, pražení a balení až po šálek dokonale připraveného espressa. Kurzy se ale nezaměřují jen na kávu samotnou, ale také na čaje, čokolády či ekonomiku provozu.
Pokud se i vy toužíte naučit, jak připravit perfektní kávu, ať už doma nebo v kavárně, chcete vytříbit svůj latté art nebo zjistit více o cuppingu, tak neváhejte a navštivte www.unicaffe.cz, kde se dozvíte vše o aktuální nabídce kurzů a možnostech rezervace.